Home Page Image

Plaats een bericht - Admin

Door: danny op: 12/03/2007
hallo

ik it nu op de bosschool en menner bart bakkker is dee baas de bosschool is heel erg vermooi en vel kinderen kom wer een keer op boezoek de groetjes van danny slangewal groep 678 doei en doei

Door: yolanda Gasper [E-mail] op: 15/02/2007
hoi,

ik zat in de jaren 1975 tot 1981 op de dr P.C.M. Bosschool. Het lijkt me een leuk idee om een website te maken met fotos van oud leerlingen erin zodat men ook te weten kan komen wie wat was.

Verder heb ik daar ook een leuke tijd gehad daar . Natuurlijk ook op de Stijgbeugel van af 1981 tot 1987. maar ook leuke gebeurtenissen die men herinnert zijn erg leuk, daar kanik ook een heel boek overschrijven.

Ik kan me herinneren dat er op de reunie van afgelopen april in 2004 allemaal fotos stonden van klassen van zowel vroeger als nu. Kunnen jullie personeel van de Dr Bosschool die niet op een website zetten zodat iedereen zich herkent en welke klas uit welk jaar dat was, daar kan ik ook es wijzer van worden.

oke, luitjes, ik hoop van jullie es te horen. Groetjes, Grazy Yo Gasper

Door: anita kaauw [E-mail] op: 31/01/2007
hallo allemaal.
ik vind het ook zo ontzettend jammer dat dit mooie gebouw weg is.
ik heb er al mijn lagere school jaren opgezeten.
ik zat er in de tijd van juffrouw de bol,meneer de boer,en als hoofd de raay.
juffrouw thijssen,en hofman.ik ben nogal wat namen vergeten.
de leerlingen waren erwin de betuwe,elly scholten,evelien van doorn,leonard,leon,jacob,karin van de heuvel,jackey jonkheid,enz.
ik mis het gebouw waar hij hoort te staan.
gr anita verkooijen-kaauw

Door: Alex Elsenaar [E-mail] op: 06/11/2006
Bericht:
1953-1959 1eklas,???2eKlas Mej de Meester,3e kl.Mej Petri,4e kl.Dhr Bosloper, 5e kl.dhr Claassen en dhr van Woudenberg en de 6e kl.dhr Esveldt. Wie verfrist mijn geheugen en weet wie er in 1953 de 1ste klas deed? Mej Van Dijkhuizen of Mej Thijssen misschien? Gaarne een berichtje. Mvg Alex Elsenaar

Door: jet landweer [E-mail] op: 04/09/2006
Bericht:
bestelde vanmiddag het boek. zonde dat ons plekje er niet meer is. nodig alle lezers van deze site uit om 7 nov. naar driebergen zeist te komen voor interessante lezing over doof/sh en erfelijkheid. Lees er meer ovre bij nvvs.nl. zie je dan graag; begint 19.30u; in de villa van landgoed reehorst vlakbij station Driebrgen/Zeist

Door: jose op: 24/07/2006
Bericht:
Gaaf dat nu ook zo site bestaat. ik heb hele fijne schooltijden gehad. en heb zoveel herinneringen op deze school. Ook zat mijn oudste zus erop. jammer dat deze gebouw niet meer bestaat. nu zie ik kaal plek als ik langs dat plek komt. heel jammer...

Door: Emma Boss [E-mail] op: 12/07/2006
Bericht:
I went to the school in 1940-44, would like to hear from others during the came period. Can remember going to school in the morning to find the school occupied having to go to other schools for half days etc. My name then was Emmy Heinekamp.

Door: Ruud Faber [E-mail] op: 04/04/2006
Bericht:
Graag wil ik hierbij ieder verwelkomen, die iets wil schrijven over onze oude school. Ik doel daarbij op oud-leerlingen van zowel de lagere school als de Dr. P.C.M. Bosschool. Het is erg te betreuren, dat het prachtige gebouw er niet meer staat. Maar in de herinnering blijftde school leven.
Ruud Faber